Mezuniyet Töreni, Prova, Kep-Cübbe-Şal ve Diplomalar

Fakültemiz mezuniyet töreni 29 Haziran 2022 Çarşamba günü 18:00-20:30 saatleri arasında Beytepe Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşecektir. Mezuniyet töreninin provası 29 Haziran 2022 Çarşamba günü 15:30-17:00 saatleri arasında Beytepe Açık Hava Tiyatrosunda yapılacaktır. Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerin mezuniyet törenine ve provasına kep, cübbe ve şalları ile katılmaları gerekmektedir.

Mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerimizin Arş. Gör. Tolga K. Kıyak ile iletişime geçmeleri rica olunur.

Kep, cübbe ve şallarını geri iade etmek isteyen öğrencilerimizin 29 Haziran 2022 mezuniyet törenini sonrasında ya da en geç 30 Haziran Perşembe günü saat 11:00'e kadar bölüm sekreterliğine geri getirmeleri gerekmektedir. İade sırasında iade formunu da bölüme teslim etmeniz gerekmektedir.

Öğrencilerimiz diplomalarını 30 Haziran Perşembe günü saat 11:00'e kadar bölüm sekreterliğinden almaları gerekmektedir. Aksi takdirde 1 Temmuz Cuma gününden itibaren öğrenci işlerinden alacaklardır.

Diplomaların alınabilmesi için ilişik kesme belgeleriyle öğrenci kimliklerinin bölüme teslim edilmesi gerekmektedir.

Diplomalar öğrencilerin kendisine teslim edilecektir.